louder is leuker.

Dat maken we waar. Niet alleen met ons werk, maar juist ook met de mensen achter de events, campagnes en activaties. Ons team bestaat uit slimme strategen, maffe conceptdenkers, creatieve designers en eigenwijze projectmanagers. We stellen ze graag aan je voor.

 • Staat samen met Ivo al vijftien jaar aan het roer bij deze ploeg. Weet als geen ander emotie toe te voegen aan ieder project. Iris is een mensen-mens. Kritisch als het moet, complimenteus als het mag. Maar altijd in het belang van het team.

  CLIENT SERVICE DIRECTOR
  Iris Havekes
 • De zakelijke evenknie van Iris. Ivo overziet door zijn creatieve bril alle processen binnen het team. Vindt altijd de juiste balans tussen ratio en creativiteit. En legt daarmee voor het team de lat altijd net iets hoger.

  CREATIVE DIRECTOR
  Ivo van den Belt
 • Zij is de matchmaker. Noortje brengt sterke merken en goede ideeën samen.

  COMMERCIAL MANAGER
  Noortje Breijder
 • Dat ze een routinier is, is een understatement. De branche kent geen geheimen voor Fiona. Zij is die ene dame die in het heetst van de strijd haar hoofd koel houdt. Projectmanager en pura forma. Bring it on!

  SENIOR PROJECT MANAGER
  Fiona van den Braak
 • Is als moderne projectmanager vergroeid met haar telefoon. Dag en nacht online. Altijd bereikbaar. Laat je niet foppen door haar lieve glimlach, Linda staat haar mannetje.

  PROJECT MANAGER
  Linda van Miltenburg
 • Wij zijn op zoek naar een senior project manager (32-40 uur). Klik hier voor de volledige vacature.

  senior project manager
  Vacature
 • Julia is een dynamische duizendpoot die overal inspringt waar extra handjes nodig zijn. Afwisseling houdt haar scherp en de diversiteit van de eventbranche lijkt haar dan ook op het lijf geschreven. Julia is graag betrokken van het begin tot het eind, ze doet zelfs het licht uit als het moet.

  PROJECT ASSISTANT
  Julia Maas
 • Deze energieke dame haalt haar motivatie uit het ontzorgen van anderen, zij beleeft de perfecte dag als onze opdrachtgevers dat ook doen. Lot benadert haar projecten als verlengstuk van de marketingstrategie bij de klant. En zo werken wij het liefst.

  PROJECT ASSISTANT
  Lot Mollema
 • Geeft ieder concept een eigen gezicht. Thomas versterkt moeiteloos de meest complexe campagne met een helder beeldmerk en herkenbare huisstijl. En vertaalt dit met speels gemak naar iedere denkbare uiting.

  GRAPHIC DESIGNER
  Thomas Huikeshoven
 • Wij zoeken het creatieve toptalent dat het Adobe CC-pakket heeft uitgespeeld en klaar is voor een hands-on stage als graphic designer. Vind in strikte huisstijlvoorschriften ruimte voor creatieve branding en druk je stempel op campagnes voor de grootste merken. Are you the one? Bekijk hier de vacature.

  graphic designer
  Vacature
 • Een beeld zegt meer dan duizend woorden, laat staan bewegend beeld. In de luwte van een gigantische scherm werkt Dennis aan animaties waar Pixar een puntje aan kan zuigen (…althans, dat vinden wij). Perfect is niet goed genoeg. En dat merk je als kijker, de boodschap komt keihard binnen.

  MOTION GRAPHIC DESIGNER
  Dennis Goossens
 • Is niet de man die knopen doorhakt op zijn onderbuikgevoel, maar op cijfers en feiten. Daan haakt aan als creative producer, snelle conceptdenker, scherpe copywriter en eerlijke sparringparter. Maakt indruk met zijn charme en humor. En als hij een geniaal idee op het spoor is, steekt hij dat meestal niet onder stoelen of banken.

  CREATIVE PRODUCER
  Daan Wilken