louder is leuker.

Dat maken we waar. Niet alleen met ons werk, maar juist ook met de mensen achter de events, campagnes en activaties. Ons team bestaat uit slimme strategen, maffe conceptdenkers, creatieve designers en eigenwijze projectmanagers. We stellen ze graag aan je voor.

 • Staat samen met Ivo al bijna 20 jaar aan het roer bij deze ploeg. Weet als geen ander emotie toe te voegen aan ieder project. Iris is een mensen-mens. Kritisch als het moet, complimenteus als het mag. Maar altijd in het belang van het team.

  OWNER / CLIENT SERVICE DIRECTOR
  Iris Havekes
 • De zakelijke evenknie van Iris. Ivo overziet door zijn creatieve én strategische bril het gehele proces en vindt in alles de balans tussen creativiteit en effectiviteit. Hij legt daarmee voor het team de lat altijd net iets hoger. Iedere dag opnieuw.

  OWNER / STRATEGY DIRECTOR
  Ivo van den Belt
 • Als senior project manager kent de on- en offline eventbranche geen geheimen meer voor Fiona. Maar toch zit iedere dag vol positieve verrassingen! Zij weet ze te vinden met haar aanstekelijke energie en enthousiasme. En dat is heel fijn samenwerken. Voor iedereen die met haar werkt. Vooral voor ons!

  SR. PROJECT MANAGER
  Fiona van den Braak
 • Milou is van het overzicht én van de details. Met haar aanstekelijke enthousiasme krijgt ze collega’s en leveranciers altijd mee in haar streven naar het optimale resultaat voor de klant. Milou is pas tevreden als het totale plaatje klopt.

  PROJECT MANAGER
  Milou François
 • Zij weet dat de aanhouder wint en dat maakt haar de gedroomde project assistant. Met haar vastberadenheid en optimisme drukt ze haar stempel op onze projecten en zorgt zij ervoor dat ook de kleinste details kloppen.

  Project Assistant
  Demi van der Veken
 • Daan werkt sinds 2015 bij Louder als content- en marketingspecialist. Als creative producer is hij verantwoordelijk voor de content en creatie van diverse producties en hij richt zich met name op de strategische en inhoudelijke kant van de opdrachten. Zijn positiviteit, energie en enthousiasme maken Louder leuker. En mede daarom is Daan partner 🙂

  PARTNER / CREATIVE PRODUCER
  Daan Wilken
 • She’s is back. En daar zijn wij maar wat blij mee! Want na haar stage bij ons heeft Julia waardevolle ervaring opgedaan in de branche en die neemt ze nu mee om ons team verder te versterken. Maar boven alles is ze de positieve doorpakker waar je altijd energie van krijgt.

  Project Manager
  Julia Maas
 • Een beeld zegt meer dan duizend woorden, laat staan bewegend beeld. In de luwte van een gigantische scherm werkt Dennis aan animaties waar Pixar een puntje aan kan zuigen (…althans, dat vinden wij). Perfect is niet goed genoeg. En dat merk je als kijker, de boodschap komt keihard binnen.

  MOTION GRAPHIC DESIGNER
  Dennis Goossens
 • Deze videospecialist heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Met ontwapenend enthousiasme en onbegrensde leergierigheid vertelt hij de mooiste verhalen. Bren legt met zijn frisse kijk én jonge geest, emotie & snelheid in zijn video-opnames en edits.

  Video Editor
  Bren Brinkman
 • Dirk is een enthousiaste autodidact die zichzelf dagelijks uitdaagt tot nieuwe hoogtes te komen. En met succes, want als graphic designer overtuigt hij met strakke ontwerpen en gave visuals. Oh ja… en hij is ook nog eens een behoorlijk goede DJ, waardoor ook onze borrels een stuk beter klinken! Let’s get Louder!

  Graphic Designer
  Dirk Schouten
 • Bij Erwin staat een design nooit op zichzelf. Het dient niet ter ondersteuning, maar ter versterking van de boodschap. Een goed design maakt de dingen beter. En dan telt én helpt zijn jarenlange ervaring. Erwin is die expert designer voor wie ‘gewoon goed’, gewoonweg niet goed genoeg is. Dat is nou precies hoe wij werk maken waar je stil van wordt.

  Graphic Designer
  Erwin Munsters
 • Wat deze talentvolle designer mist in ervaring compenseert ze ruimschoots met creativiteit en ambitie. Susan is de goedlachse collega die voor zichzelf de lat telkens net iets hoger legt. En dat zie je terug in haar werk.

  Assistant Designer
  Susan de Winter
 • Geeft ieder concept een eigen gezicht. Thomas versterkt moeiteloos de meest complexe campagne met een helder beeldmerk en herkenbare huisstijl. En vertaalt dit met speels gemak naar iedere denkbare uiting. Hij maakt gewoon vette dingen.

  GRAPHIC DESIGNER
  Thomas Huikeshoven
 • Deze designer ziet de schoonheid in details. Dus als Sanne een tijdje niets zegt, weten wij dat ze de puntjes op de i aan het zetten is. En zo maken wij het verschil voor onze klanten.

  jr. Graphic Designer
  Sanne Werther

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.