louder is leuker

Dat maken we waar. Niet alleen met ons werk, maar juist ook met de mensen achter de events, campagnes en activaties. Ons team bestaat uit slimme strategen, maffe conceptdenkers, creatieve designers en eigenwijze projectmanagers. We stellen ze graag aan je voor.

 • Staat samen met Ivo al vijftien jaar aan het roer bij deze ploeg. Weet als geen ander emotie toe te voegen aan ieder project. Iris is een mensen-mens. Kritisch als het moet, complimenteus als het mag. Maar altijd in het belang van het team.

  CLIENT SERVICE DIRECTOR
  Iris Havekes
 • De zakelijke evenknie van Iris. Ivo overziet door zijn creatieve bril alle processen binnen het team. Vindt altijd de juiste balans tussen ratio en creativiteit. En legt daarmee voor het team de lat altijd net iets hoger.

  CREATIVE DIRECTOR
  Ivo van den Belt
 • Zij is de matchmaker. Noortje brengt sterke merken en goede ideeën samen.

  COMMERCIAL MANAGER
  Noortje Breijder
 • Dat ze een routinier is, is een understatement. De branche kent geen geheimen voor Fiona. Zij is die ene dame die in het heetst van de strijd haar hoofd koel houdt. Projectmanager en pura forma. Bring it on!

  SENIOR PROJECT MANAGER
  Fiona van den Braak
 • Is als moderne projectmanager vergroeid met haar telefoon. Dag en nacht online. Altijd bereikbaar. Laat je niet foppen door haar lieve glimlach, Linda staat haar mannetje.

  PROJECT MANAGER
  Linda van Miltenburg
 • Eva bewijst iedere dag een bijzonder leergierige projectmanager te zijn. Het liefst is ze bij alle projecten betrokken. En dat komt goed uit, want zo’n ambitieuze collega betrekken wij het liefst overal bij. Eva bijt zich vast in haar projecten en zorgt ervoor dat de puntjes altijd netjes op de ‘i’ staan.

  JR. PROJECT MANAGER
  Eva van der Heijden
 • Wij zijn op zoek naar een senior project manager (32-40 uur). Klik hier voor de volledige vacature.

  senior project manager
  Vacature
 • Een beeld zegt meer dan duizend woorden, laat staan bewegend beeld. In de luwte van een gigantische scherm werkt Dennis aan animaties waar Pixar een puntje aan kan zuigen (…althans, dat vinden wij). Perfect is niet goed genoeg. En dat merk je als kijker, de boodschap komt keihard binnen.

  MOTION GRAPHIC DESIGNER
  Dennis Goossens
 • Geeft ieder concept een eigen gezicht. Thomas versterkt moeiteloos de meest complexe campagne met een helder beeldmerk en herkenbare huisstijl. En vertaalt dit met speels gemak naar iedere denkbare uiting.

  GRAPHIC DESIGNER
  Thomas Huikeshoven
 • Is niet de man die knopen doorhakt op zijn onderbuikgevoel, maar op cijfers en feiten. Daan haakt aan als creative producer, snelle conceptdenker, scherpe copywriter en eerlijke sparringparter. Maakt indruk met zijn charme en humor. En als hij een geniaal idee op het spoor is, steekt hij dat meestal niet onder stoelen of banken.

  CREATIVE PRODUCER
  Daan Wilken
 • Niels vertaalt als geen ander complexe strategische trajecten naar aansprekende communicatieconcepten. Met zijn heldere boodschap krijgt hij iedere doelgroep in beweging, ongeacht leeftijd of medium. Niels presteert het zijn ontembare enthousiasme over te brengen op de lezer en dát is misschien wel zijn grootste talent.

  CONTENT CREATOR
  Niels Schuller