louder is leuker.

Dat maken we waar. Niet alleen met ons werk, maar juist ook met de mensen achter de events, campagnes en activaties. Ons team bestaat uit slimme strategen, maffe conceptdenkers, creatieve designers en eigenwijze projectmanagers. We stellen ze graag aan je voor.

 • Staat samen met Ivo al bijna 20 jaar aan het roer bij deze ploeg. Weet als geen ander emotie toe te voegen aan ieder project. Iris is een mensen-mens. Kritisch als het moet, complimenteus als het mag. Maar altijd in het belang van het team.

  CLIENT SERVICE DIRECTOR
  Iris Havekes
 • De zakelijke evenknie van Iris. Ivo overziet door zijn creatieve bril alle processen binnen het team. Vindt altijd de juiste balans tussen ratio en creativiteit. En legt daarmee voor het team de lat altijd net iets hoger.

  STRATEGY DIRECTOR
  Ivo van den Belt
 • Dat ze een routinier is, is een understatement. De branche kent geen geheimen voor Fiona. Zij is die ene dame die in het heetst van de strijd haar hoofd koel houdt. Projectmanager en pura forma. Bring it on!

  SR. PROJECT MANAGER
  Fiona van den Braak
 • Milou is van het overzicht én van de details. Met haar aanstekelijke enthousiasme krijgt ze collega’s en leveranciers altijd mee in haar streven naar het optimale resultaat voor de klant. Milou is pas tevreden als het totale plaatje klopt.

  PROJECT MANAGER
  Milou François
 • Deze talentvolle project assistant staat haar mannetje. Verena pakt verantwoordelijkheid en bijt zich vast in haar projecten.
  Pas als alles klopt laat ze los.

  project assistant
  Verena van Willigen
 • Is niet de man die knopen doorhakt op zijn onderbuikgevoel, maar op cijfers en feiten. Daan haakt aan als creative producer, snelle conceptdenker, scherpe copywriter en eerlijke sparringparter. Maakt indruk met zijn charme en humor. En als hij een geniaal idee op het spoor is, steekt hij dat meestal niet onder stoelen of banken.

  CREATIVE PRODUCER
  Daan Wilken
 • Een beeld zegt meer dan duizend woorden, laat staan bewegend beeld. In de luwte van een gigantische scherm werkt Dennis aan animaties waar Pixar een puntje aan kan zuigen (…althans, dat vinden wij). Perfect is niet goed genoeg. En dat merk je als kijker, de boodschap komt keihard binnen.

  MOTION GRAPHIC DESIGNER
  Dennis Goossens
 • Geeft visueel vorm aan onze campagnes, (online) events en activaties. Een creatieve vormgever met ruime ervaring in het designen van on- en offline media.

  GRAPHIC DESIGNER
  Jeroen Klomp
 • Geeft ieder concept een eigen gezicht. Thomas versterkt moeiteloos de meest complexe campagne met een helder beeldmerk en herkenbare huisstijl. En vertaalt dit met speels gemak naar iedere denkbare uiting. Hij maakt gewoon vette dingen.

  GRAPHIC DESIGNER
  Thomas Huikeshoven
 • Deze designer ziet de schoonheid in details. Dus als Sanne een tijdje niets zegt, weten wij dat ze de puntjes op de i aan het zetten is. En zo maken wij het verschil voor onze klanten.

  jr. Graphic Designer
  Sanne Werther

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.