louder is leuker.

Dat maken we waar. Niet alleen met ons werk, maar juist ook met de mensen achter de events, campagnes en activaties. Ons team bestaat uit slimme strategen, maffe conceptdenkers, creatieve designers en eigenwijze projectmanagers. We stellen ze graag aan je voor.

 • Staat samen met Ivo al vijftien jaar aan het roer bij deze ploeg. Weet als geen ander emotie toe te voegen aan ieder project. Iris is een mensen-mens. Kritisch als het moet, complimenteus als het mag. Maar altijd in het belang van het team.

  CLIENT SERVICE DIRECTOR
  Iris Havekes
 • De zakelijke evenknie van Iris. Ivo overziet door zijn creatieve bril alle processen binnen het team. Vindt altijd de juiste balans tussen ratio en creativiteit. En legt daarmee voor het team de lat altijd net iets hoger.

  CREATIVE DIRECTOR
  Ivo van den Belt
 • Zij is de matchmaker. Noortje brengt sterke merken en goede ideeën samen.

  COMMERCIAL MANAGER
  Noortje Breijder
 • Dat ze een routinier is, is een understatement. De branche kent geen geheimen voor Fiona. Zij is die ene dame die in het heetst van de strijd haar hoofd koel houdt. Projectmanager en pura forma. Bring it on!

  SENIOR PROJECT MANAGER
  Fiona van den Braak
 • Deze dame is van het overzicht én de details. Met haar aanstekelijke enthousiasme krijgt ze collega’s en leveranciers altijd mee in haar streven naar het optimale resultaat voor de klant. Milou is pas tevreden als het totale plaatje klopt.

  PROJECT MANAGER
  Milou François
 • Deze talentvolle projectmanager staat haar mannetje. Verena pakt verantwoordelijkheid en bijt zich vast in haar projecten.
  Pas als alles klopt laat ze los.

  project assistant
  Verena van Willigen-
 • Geeft ieder concept een eigen gezicht. Thomas versterkt moeiteloos de meest complexe campagne met een helder beeldmerk en herkenbare huisstijl. En vertaalt dit met speels gemak naar iedere denkbare uiting. Hij maakt gewoon vette dingen.

  GRAPHIC DESIGNER
  Thomas Huikeshoven
 • Deze designer ziet de schoonheid in details. Dus als Sanne een tijdje niets zegt, weten wij dat ze de puntjes op de i aan het zetten is. En zo maken wij het verschil voor onze klanten.

  assistant graphic designer
  Sanne Werther
 • Wij zoeken het creatieve toptalent dat het Adobe CC-pakket heeft uitgespeeld en klaar is voor een hands-on stage als graphic designer. Vind in strikte huisstijlvoorschriften ruimte voor creatieve branding en druk je stempel op campagnes voor de grootste merken. Are you the one? Bekijk hier de vacature.

  graphic designer
  Vacature
 • Een beeld zegt meer dan duizend woorden, laat staan bewegend beeld. In de luwte van een gigantische scherm werkt Dennis aan animaties waar Pixar een puntje aan kan zuigen (…althans, dat vinden wij). Perfect is niet goed genoeg. En dat merk je als kijker, de boodschap komt keihard binnen.

  MOTION GRAPHIC DESIGNER
  Dennis Goossens
 • Als motion designer adem jij (net als wij) video en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Adobe CC heb je uitgespeeld en je bent – aan het eind van je studie – toe aan een (eerste) professionele uitdaging. Herken je jezelf? Bekijk dan hier de vacature.

  motion designer
  Vacature
 • Is niet de man die knopen doorhakt op zijn onderbuikgevoel, maar op cijfers en feiten. Daan haakt aan als creative producer, snelle conceptdenker, scherpe copywriter en eerlijke sparringparter. Maakt indruk met zijn charme en humor. En als hij een geniaal idee op het spoor is, steekt hij dat meestal niet onder stoelen of banken.

  CREATIVE PRODUCER
  Daan Wilken

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.