louder is leuker.

Dat maken we waar. Niet alleen met ons werk, maar juist ook met de mensen achter de events, campagnes en activaties. Ons team bestaat uit slimme strategen, maffe conceptdenkers, creatieve designers en eigenwijze projectmanagers. We stellen ze graag aan je voor.

 • Louder gaat lekker! Zo lekker dat we nog wel wat hulp kunnen gebruiken, we zoeken namelijk een ervaren project manager voor het managen van onze activaties, campagnes en events, van A tot Z. Je weet hoe hectisch het werk kan zijn, maar dat is precies waar je van houdt. Want vanuit je circa vijf jaar ervaring bij een event- (of soortgelijk) bureau ben je gewend te werken voor A-merken met strakke deadlines. Klik hier voor de vacature!

  Vacature: ervaren project manager
 • Louder blijft groeien. Ook nu! Daarom zijn we op zoek naar een Motion Graphic Designer die ons team komt versterken. Een creatieve doener, die snapt hoe je videocontent van het scherm laat spatten. Bekijk hier de vacature.

  VACATURE
  Motion Graphic Designer
 • Staat samen met Ivo al bijna 20 jaar aan het roer bij deze ploeg. Weet als geen ander emotie toe te voegen aan ieder project. Iris is een mensen-mens. Kritisch als het moet, complimenteus als het mag. Maar altijd in het belang van het team.

  OWNER / CLIENT SERVICE DIRECTOR
  Iris Havekes
 • De zakelijke evenknie van Iris. Ivo overziet door zijn creatieve én strategische bril het gehele proces en vindt in alles de balans tussen creativiteit en effectiviteit. Hij legt daarmee voor het team de lat altijd net iets hoger. Iedere dag opnieuw.

  OWNER / STRATEGY DIRECTOR
  Ivo van den Belt
 • Als senior project manager kent de on- en offline eventbranche geen geheimen meer voor Fiona. Maar toch zit iedere dag vol positieve verrassingen! Zij weet ze te vinden met haar aanstekelijke energie en enthousiasme. En dat is heel fijn samenwerken. Voor iedereen die met haar werkt. Vooral voor ons!

  SR. PROJECT MANAGER
  Fiona van den Braak
 • Zij leerde het vak in de incentive-branche, waardoor Britt heel veel ervaring heeft in grote internationale projecten en daarin altijd ruimte houdt voor persoonlijke aandacht. Precies waar wij van houden. Want als de projecten eenmaal staan, maken de kleine belevingen het verschil.

  PROJECT MANAGER
  Britt Hubregtse
 • Floor maakte de overstap van locatiemanager naar projectmanager en dat gaat haar goed af. Ze draait haar hand niet om voor een strak draaiboek of een waterdichte planning. Mede daardoor is deze energieke dame een aanwinst voor elk projectteam.

  Project Manager
  Floor Vesters
 • Wat deze talentvolle project assistant mist in ervaring compenseert ze met doorzettingsvermogen en enthousiasme. Chantal houdt haar hoofd koel en laat zich niet snel van de wijs brengen. En dat maakt haar de ideale ondersteuning in onze projecten.

  project assistant
  Chantal van Eck
 • Daan werkt sinds 2015 bij Louder als content- en marketingspecialist. Als creative producer is hij verantwoordelijk voor de content en creatie van diverse producties en hij richt zich met name op de strategische en inhoudelijke kant van de opdrachten. Zijn positiviteit, energie en enthousiasme maken Louder leuker. En mede daarom is Daan partner 🙂

  PARTNER / CREATIVE PRODUCER
  Daan Wilken
 • Een beeld zegt meer dan duizend woorden, laat staan bewegend beeld. In de luwte van een gigantische scherm werkt Dennis aan animaties waar Pixar een puntje aan kan zuigen (…althans, dat vinden wij). Perfect is niet goed genoeg. En dat merk je als kijker, de boodschap komt keihard binnen.

  MOTION GRAPHIC DESIGNER
  Dennis Goossens
 • Dirk is een enthousiaste autodidact die zichzelf dagelijks uitdaagt tot nieuwe hoogtes te komen. En met succes, want als graphic designer overtuigt hij met strakke ontwerpen en gave visuals. Oh ja… en hij is ook nog eens een behoorlijk goede DJ, waardoor ook onze borrels een stuk beter klinken! Let’s get Louder!

  Graphic Designer
  Dirk Schouten
 • Bij Erwin staat een design nooit op zichzelf. Het dient niet ter ondersteuning, maar ter versterking van de boodschap. Een goed design maakt de dingen beter. En dan telt én helpt zijn jarenlange ervaring. Erwin is die expert designer voor wie ‘gewoon goed’, gewoonweg niet goed genoeg is. Dat is nou precies hoe wij werk maken waar je stil van wordt.

  Graphic Designer
  Erwin Munsters
 • Geeft ieder concept een eigen gezicht. Thomas versterkt moeiteloos de meest complexe campagne met een helder beeldmerk en herkenbare huisstijl. En vertaalt dit met speels gemak naar iedere denkbare uiting. Hij maakt gewoon vette dingen.

  GRAPHIC DESIGNER
  Thomas Huikeshoven

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.