Volvo
Volvo Excellent Dealer 2017
  • In een langlopende samenwerking met Volvo Nederland werken wij aan de structurele kwaliteitsverbetering binnen het dealernetwerk. Dit jaar brachten wij het Excellent Dealer programma naar de ‘digital era’, met de introductie van de VED-smartphone app. Altijd alle informatie over het programma binnen handbereik. En dat op een manier die past bij het hoogwaardige standaard van Volvo: Designed Around You.
  • Het Volvo Excellent Dealer programma heeft als doel het verbeteren van de geleverde kwaliteit aan haar klanten. Aan de hand van een tiental KPI’s wordt de prestatie van het dealernetwerk gemeten. De smartphone-app biedt de dealerbedrijven en hun personeel de handvaten om het verschil te maken richting de klant. Realisatie van doelstellingen, praktische tips en actuele ontwikkelingen worden gedeeld op dit uiterst gebruiksvriendelijke platform.
  • Per kwartaal wordt een van de tien KPI’s uitgelicht, de dealerbedrijven die het best presteren op dit onderdeel worden beloond met een prijs voor de gehele vestiging. Wij verzorgen de content, planning en activatie van het programma.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier.
Of bel ons op!