Port of Rotterdam close
Supply Chain Talks
Digital
Film & Animatie
Events

Supply Chain Talks – Port of Rotterdam

Rotterdam bevordert en versnelt innovaties die de end-to-end keten via haar haven slimmer, schoner en betrouwbaarder kunnen maken. Als neutrale partner wil Port of Rotterdam de gehele logistieke keten verbeteren voor alle partijen.

Tijdens deze eerste editie van de Supply Chain Talks wil de Port of Rotterdam de gehele (internationale) logistieke keten bij elkaar brengen om te informeren over recente ontwikkelingen inzake covid-19 en grote investeringsprojecten. Onderlinge verbinding en het netwerken met deze doelgroep is van groot belang om de partners blijvend te binden aan de haven van Rotterdam.

Tijdens dit interactieve live online event is het gesprek aangegaan met toonaangevende internationale partijen in de shipping en logistieke sector, zoals Joerg Bull (Kuehne + Nagel), Rogier Rook (Nature’s Pride), Marty van Pelt (Portbase) en de CEO van de Port of Rotterdam Allard Castelein.

In een strak geregisseerd programma met presentator Anouschka Laheij hebben we de gehele redactie, content- en videoproductie verzorgd.

 

 

 

DE HAVEN VAN ROTTERDAM

online events

Online events: impact in een virtuele omgeving. Voor intensief contact met jouw doelgroep is er geen betere marketingvorm dan een event. Live, hybride- en virtual events zijn de manier om jouw boodschap over te brengen en je merk in de spotlights te zetten. Letterlijk.

In negentien jaar tijd hebben we de eventbranche zien veranderen. Digitalisering en online drukten een stempel, maar de vorm staat nog altijd als een huis: jouw merk het podium bieden voor een onderscheidende experience. Live, hybride of volledig online.

Impact maken door het event onderdeel te maken van de merkstrategie. Inhoudelijk gedreven en zorgvuldig verweven met lopende marketing- en communicatieplannen. Geen losse flodder, maar als onderdeel van de marketingmix. Er gaat namelijk niets boven een live of online experience met impact.

Dus zorgen wij ervoor dat alles klopt. Louder voorziet in content, design, film en eventproductie. Of dat nu voor mensen in een zaal is, of voor een online publiek. Dat is waar wij goed in zijn.

supply chain talks
supply chain talks
Supply Chain Talks

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.