LifeSky close
positionering & rebranding LifeSky
Design
Film & Animatie

Positionering & rebranding LifeSky

In een tijd waarin de zorg onder druk staat zijn er ook pioneers die met oplossingen komen. LifeSky is zo’n pioneer en ontwikkelt samen met haar partners een digitale oplossing voor meer efficientie in de zorg. LifeSky gelooft in meer handen aan het bed. Om die handen vrij te maken ontwikkelen zij een overkoepelend platform dat geavanceerde technologieën combineert met systemen van leveranciers. Daardoor ontstaat een efficiëntere en duurzamere waardeketen voor de gezondheidszorg. Zo zorgt LifeSky voor echte impact en kan de zorg focussen op waar ze goed in is; zorg verlenen. Samen met LifeSky gingen we aan de slag met de positionering, merkconcept, merkbelofte en rebranding van deze innovatieve benadering.

 

Lifesky rebranding

 

Care, Connect en impact. Het doel is duidelijk: met het verbinden van alle leveranciers, hun producten en voorraadbeheer ontstaat meer tijd en ruimte voor het personeel in de ziekenhuizen en is er minder waste.

De ontwikkelde merkpositionering ‘Connecting the supply chain in healthcare’ laat zien waar het om draait; Een ultieme connectie in de waardeketen van de gezondheidszorg, resulterend in de juiste focus van zorg. Met de verkorte versie ‘connecting care’ als tagline laat LifeSky zien de verbindende factor te zijn tussen leveranciers en ziekenhuis.

 

https://player.vimeo.com/progressive_redirect/playback/732015197/rendition/1080p/file.mp4?loc=external&signature=433a0313be6dcd3fb0fb7c79285f84430fd34bee95390df7059715c500092337

 

Bij de nieuwe positionering ontwikkelde Louder een passende identiteit. Pulserend als een hartslag en impact als een steen in de vijver. Met dit logo draagt LifeSky de waarden uit die aan de basis staan. Care, Connect, Impact. Voor blijvende impact in de zorg. Om het verhaal écht helder te vertellen vertaalden we de werking naar een animatie (bekijk de volledige versie hier). Wel zo duidelijk.

Meer weten? Mail Daan: daan@wearelouder.com

 

 

 

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.