Volkswagen
Pop-up Crafter
  • Onze expertise? Langlopende campagnes op verschillende locaties, via meerdere kanalen en met uiteenlopende branding-elementen tot leven brengen voor de doelgroep. Online en offline. Maar waarom zou je ons geloven? Bekijk het zelf!
  • De Volkwagen Crafter maakt van zwaar werk…. Een koud kunstje, appeltje-eitje of wissewasje! Om de introductie van de nieuwe Volkswagen Crafter kracht bij te zetten, is een bijzondere campagne bedacht met in de hoofdrol: de Pop-up Crafter. Naamsbekendheid, fantastische content en beeldmateriaal en een kwalitatieve database vormden samen de ROI van deze campagne.
  • Op vijf plekken in het land werd de Pop-up Crafter een week lang getest door ondernemers en vakmannen. Vijf serieuze klussen – van het glazenwassen van een onderwaterwereld tot steenkool scheppen voor een stoomtrein – waar je ook nog eens € 500 mee kon verdienen. Via een landing page meldden klusjesmannen zich aan om de bijzondere klussen met deze nieuwe bedrijfswagen op te pakken.
  • De exacte locatie van de Pop-up Crafter-klus bleef tot het laatste moment geheim. Die ontvingen de klusjesmannen - eenmaal aangemeld - in de dagen voor de klus via e-mail en sms. Stapte je op de dag van de klus als eerste in, dan was je de winnaar. Niet gewonnen? Dan was het die dag uiteraard wel mogelijk om een proefrit te maken in de nieuwe Crafter.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier.
Of bel ons op!