Gemeente Den Bosch close
Place-branding Innovatie Kwartier
Digital
Design
Film & Animatie
Campagnes

Place-branding Innovatie Kwartier Den Bosch gelanceerd

Het voormalig industrieel gebied in de Bossche Spoorzone wordt de komende jaren omgebouwd tot levendig multifunctioneel gebied, genaamd Innovatie Kwartier Den Bosch. Samen met de Gemeente ‘s-Hertogenbosch hebben wij het merk en de place-branding ontwikkeld.

In het Innovatie Kwartier vind je een grote diversiteit aan mensen, bedrijvigheid en faciliteiten die innovatie en werkgelegenheid bevorderen. Het centraal gelegen Innovatie Kwartier is goed bereikbaar en biedt toegankelijke en hoogwaardige voorzieningen voor start-ups, scale-ups en toonaangevende bedrijven. Zo ontstaat een energiek werk-, woon- en verblijfsgebied in het hart van Den Bosch.

Met de opzet en inrichting van het gebied wordt interactie tussen gebruikers en bewoners gestimuleerd om een unieke en aanstekelijke energie aan te wakkeren.

Ambitieuze mensen die willen samenwerken, samenwonen, samen leren en samen leven vinden elkaar in het Innovatie Kwartier. Dit is de plek, hier moet je zijn.

Place-branding Innovatie Kwartier Den Bosch

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.