Opel close
Opvallend Elektrisch voor Jou
Design
Campagnes

De veelzijdige Vivaro-e breekt met de stigma’s van de elektrische bedrijfswagen. Ongeëvenaarde eigenschappen en uitzonderlijke emissievrije prestaties maken het de ideale bedrijfswagen voor ieder bedrijf. Dat noemen wij: Opvallend elektrisch voor jou.

Hoe gemakkelijk en efficiënt de gloednieuwe Vivaro-e echt is, ervaarden 20 top-relaties in hun eigen werkomgeving. Zij kregen namelijk gedurende drie dagen twee van onze 100% elektrische bestelwagens om ze te testen in de dagelijkse werkzaamheden van hun organisatie. Geen proefrit, maar proeftijd dus.

De opvallende en gepersonaliseerde branding sluit vervolgens naadloos aan op het concept ‘Opvallend elektrisch voor jou’. En ook het persoonlijk contact met Opel Key-Accountmanager zorgt voor een exclusieve ervaring en hoge waardering van de campagne. Sterk staaltje Opel.

Opel Vivaro-e roadshow campagne
Opel Vivaro-e roadshow campagne

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.