Opel close
Online strategiemeeting
Design
Film & Animatie
Events

Online strategiemeeting Opel Nederland

Traditiegetrouw één van de hoogtepunten van het jaar; de strategie meeting ‘met het oog op’ voor de gehele dealerorganisatie van Opel Nederland.

Een hoogtepunt doordat we met het concept en de productie ervan onszelf steeds weer willen overtreffen. Maar vooral ook omdat we van OPEL elke keer de kans krijgen ons totaal onder te dompelen in de gehele organisatie en zo gezamenlijk een ijzersterk inhoudelijk programma vormgeven.

Dit jaar was het thema //REDEFINE en ontstond er een bijzonder goede dynamiek aan tafel met Art Rooijakkers als presentator en gespreksleider. Hij ging in gesprek met de directie van Opel Nederland, waarbij de gesprekken werden ondersteund door op maat gemaakt visuele content, zoals verschillende (in onze studio geproduceerde) 3D motion graphics en diverse brand video’s.

Normaal gesproken is ‘met het oog op’ een event waar de gehele dealerorganisatie altijd live aanwezig is en het elkaar ontmoeten een belangrijk netwerkmoment is. Door het inbouwen van verschillende interactie tools in de digitale event omgeving werd het netwerken ook online gefaciliteerd.

De online strategiemeeting Opel Nederland vond plaats in de gave studio van SugarCity in Halfweg (Amsterdam).

 

Online events anno 2021

In negentien jaar tijd hebben we de eventbranche zien veranderen. Digitalisering en online drukten een stempel, maar de vorm staat nog altijd als een huis: jouw merk het podium bieden voor een onderscheidende experience. Live, hybride of volledig online.

Impact maken door het event onderdeel te maken van de merkstrategie. Inhoudelijk gedreven en zorgvuldig verweven met lopende marketing- en communicatieplannen. Geen losse flodder, maar als onderdeel van de marketingmix. Er gaat namelijk niets boven een live of online experience met impact.

Dus zorgen wij ervoor dat alles klopt. Louder voorziet in content, design, film en eventproductie. Of dat nu voor mensen in een zaal is, of voor een online publiek. Dat is waar wij goed in zijn.

opel online event art rooijakkers
opel online event art rooijakkers
opel online event
opel online event
opel online event art rooijakkers

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.