Opel close
Opel Mokka Launch
Digital
Design
Film & Animatie
Events

Nederlandse Opel Mokka introductie

Met de introductie van de nieuwe Mokka luidt Opel een nieuw tijdperk in waarin het merk zich onderscheidt met gedurfd design en een zelfverzekerd karakter. Dit is dus niet alleen de nieuwe Opel, maar ook hét nieuwe Opel. En dat vraagt om een impactvolle lancering.

De nieuwe Mokka laat de harten van Opel-fans sneller kloppen en spreekt een doelgroep aan die niet eerder een Opel zou overwegen. Deze nieuwe Opel is namelijk niet zomaar voor iedereen. Dus is in aanloop naar de lancering met de triggerende communicatieclaim ‘Are you Mokka enough?’.

In een zorgvuldig gefaseerde campagne is over alle kanalen van het merk voor een grote awareness gezorgd, die vervolgens leidde tot een groot aantal aanmeldingen voor – en kijkers van – de livestream van de Nederlandse lancering. Zelfs twee keer meer live kijkers dan tijdens de wereldpremière een week eerder.

Gastheer Art Rooijakkers verzorgde vier unieke shows rondom de introductie van de nieuwe Mokka, waarvan er drie online te volgen waren via besloten livestreams. Alle drie deze shows zijn qua inhoud afgestemd op de specifieke doelgroep: fleetrelaties, dealernetwerk en consument.

Iedere show duurde circa 20 minuten en was uitsluitend te volgen via een besloten livestream, waarvoor de genodigden of consumenten zich op voorhand aanmeldden.

Door de shows live uit te zenden ontstond een energie en exclusiviteitsgevoel bij de kijker, presentator en crew die niet overkomt in een pre-recorded edit. Met als klap op de vuurpijl de onthulling van de nieuwe Opel Mokka met speciaal gecomponeerde 8D-audiotrack. Waarmee de impact op de kijkers thuis optimaal werd benut.

De livestream van de Nederlandse Opel Mokka introductie nog eens bekijken? Klik hier!

 

Over de Opel Mokka:

De introductie van de nieuwe Mokka is meer dan alleen een modelpresentatie. De Mokka luidt een nieuw tijdperk in voor Opel. De compacte vijfdeurs crossover – verkrijgbaar met efficiënte benzine- en dieselmotoren en als Mokka-e met een 100% elektrische aandrijflijn en een range van 322 kilometer (WLTP) – heeft als eerste Opel de nieuwe merkidentiteit. Highlights zijn de Opel Vizor met opvallende Opel Blitz, de nieuwe typeaanduiding op de achterzijde en het unieke Pure Panel: de nieuwe, volledig digitale cockpit van Opel.

De ontwerpfilosofie achter de nieuwe Mokka geeft een voorproefje van alle toekomstige modellen van Opel. De nadruk ligt op gewaagd, puur en zelfverzekerd design. Tijdens de onlinepresentatie geeft Niels Loeb, Chief Design Exterior bij Opel, inzicht in de nieuwe designfilosofie van Opel en die van de Mokka.

Livestream event Opel Mokka
Livestream event Opel Mokka
Livestream event Opel Mokka
Livestream event Opel Mokka
Livestream event Opel Mokka

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.