Koninklijke Smals close
Nieuwjaars livestream
Film & Animatie
Events

Nieuwjaars livestream Koninklijke Smals groot succes!

Water veiliger, schoner, toegankelijker, beter bevaarbaar maken. Baggeren kent vele doelen. Voor alle vormen van inland-baggeren staat Smals klaar.

Met medewerkers werkzaam in binnen- en buitenland aan diverse grote baggerprojecten, is de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst traditiegetrouw een van de weinige momenten waar iedereen fysiek voor bij elkaar komt. Met de huidige corona-maatregelen stond ook Koninklijke Smals voor de uitdaging hoe de ambities en plannen voor 2021 gedeeld konden worden met de gehele organisatie.

Met deze vraag kwam Smals bij ons en gezamenlijk hebben we het idee uitgewerkt van een nieuwjaars live stream, waarbij (prerecorded) de directie de medewerkers toesprak. Ondersteund met attractieve (motion) graphics en vlogs vanuit de gehele organisatie werd het een krachtige en film en was de nieuwjaars livestream van Koninklijke Smals een bewezen effectief middel.

 

 

Koninklijke smals
koninklijke smals livestream

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.