Opel close
Launch campagne
Design
Film & Animatie
Events

Launch campagne nieuwe Opel Astra

Ter introductie van de nieuwe Opel Astra werd een hybride-event georganiseerd voor verschillende doelgroepen. In een combinatie van live en online shows wordt voor diverse doelgroepen een op maat gemaakt programma gepresenteerd. Waarin Opel haar populairste model ooit opnieuw in de spotlights zet. In een show zoals alleen Opel dat kan wordt een model geïntroduceerd dat de (zakelijke) harten van Nederland weer harder doet kloppen. Want deze stilistische middenklasser biedt innovatie en rijcomfort zoals alleen Astra dat kan: Only Astra.

CONCEPT

Vanuit deze positieve benadering, worden de onderscheidende specificaties en bijzondere voordelen van de nieuwe Opel Astra uitgelicht. In boodschap specifiek afgestemd op de diverse doelgroepen en altijd vanuit een onderscheidende (menselijke) ervaring. En/of in boodschap juist afgestemd op de unieke features van de auto en de bijzondere concurrentiepositie daarvan.

COMMUNICATIE

Vanuit de conceptbenadering, worden consumenten & influencers geënthousiasmeerd voor- en geïnformeerd over de introductie van de nieuwe Opel Astra. In een gefaseerd communicatieplan, dat start via de sociale kanalen, wordt een optimaal registratietraject opgetuigd voor deze doelgroep (focus op online).

De pers, zakelijke relaties en investeerders worden in een korter en eenvoudiger communicatie traject gericht en persoonlijk (digitaal) genodigd voor deelname aan dit unieke event (focus op live).

Opel Astra
Opel Astra

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.