Peugeot close
Launch campagne & dealeractivatie
Digital
Design
Film & Animatie
Campagnes
Events

Launch campagne & dealeractivatie Peugeot 308

Achtergrond

Begin 2022 komt de nieuwe Peugeot 308 naar Nederland. De Peugeot dealers zullen dan de eerste exemplaren ontvangen en deze gebruiken om zoveel mogelijk (new) leads te generen en proefritten in te plannen. Peugeot Nederland zal op haar beurt zoveel mogelijk publiciteit genereren om eveneens (new) leads te genereren en de dealer te helpen proefritten in te plannen.

Om de dealers en Peugeot Nederland te helpen in dit doel, wordt een (social) campagne gestart die de verschillende doelgroepen moet aanspreken zich in te schrijven voor een KMI nieuwsbrief rondom het merk Peugeot of aan te melden voor een proefrit met de nieuwe 308.

Idee

Middels 1 overkoepelende thematiek “Time to…308” worden verschillende social trajecten gestart, om een zo groot mogelijk effect te sorteren bij een zo breed mogelijk publiek. Eigenschappen van een leeuw, worden gebruikt als metafoor, om de verschillende doelgroepen aan te spreken: Time to roam > family/adventure oriented / Time to rule > outdoor/sport oriented / Time to impress > urban/city oriented.

Daarna wordt onder dezelfde thematiek “Time to…” de campagne verder doorvertaald worden. Time to drive = proefrit / Time to discover = event.

Als extra incentive om meer KMI leads en/of proefrit registraties te genereren, wordt een “Time to… weekend” verloot onder de inschrijvers. Tijdens dat weekend komen alle “Time to…” elementen tezamen en ervaart de winnaar op die manier alle mogelijkheden en unieke eigenschappen van de nieuwe 308. 

Uitwerking

Een gefaseerd communicatie traject bestaande uit oa een social activatie campagne vanuit Peugeot Nederland, een exclusief sneak preview event, een communicatiekoolkit gepersonaliseerd voor de dealers inclusief diverse campagne launch- product en activatievideo’s.

peugeot 308
peugeot 308 Louder dealeractivatie

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.