Delta Pi close
Jubileum campagne
Design
Film & Animatie
Campagnes
Events

Jubileum campagne Delta Pi: 20 INSIGHTS / we know how

Samen klaar voor morgen. In een continue veranderende wereld is Delta Pi dé partner op het gebied van assetmanagement, risicomanagement en RAMS-management.  Door samen te werken en gebruik te maken van aanwezige expertises en methodieken stelt Delta Pi organisaties in staat doelgericht te anticiperen op toekomstige onzekerheden, bedreigingen én kansen. Geroemd om de specialistische kennis en kunde is Delta Pi met een portefeuille aan gerenommeerde klanten en projecten uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de branche.

In 2021 bestond Delta Pi 20 jaar. Een mijlpaal die gevierd mocht worden met alle stakeholders. 20 jaar Delta Pi is meer dan een momentopname. Het is een unieke aanleiding voor een campagne die gedurende het gehele jubileumjaar geladen kan worden. Met een passende communicatieboodschap die de visie van het bedrijf onderschrijft kon zo gedurende een jaar de zichtbaarheid van het bedrijf én de bevestiging dat Delta Pi dé kennispartner is, vergroot worden:

delta pi jubileum

Een thematiek die in essentie direct omvat waar Delta Pi voor staat; dé kennispartner. Dat haar inzichten, kennis en oplossingen graag deelt met alle stakeholders; van klanten tot eigen medewerkers en de toekomstige generatie. Gedurende heel 2021 hebben we met Delta Pi 20 INSIGHTS gedurende 20 grote en kleine ‘momenten’ inhoudelijke inzichten en kennis gedeeld. Maar de thematiek was bij uitstek ook geschikt om ook de andere ‘hard- en soft skills’ van het bedrijf te benadrukken. Doelgroepen, onderwerpen en momenten werden samengebracht onder dit overkoepelende concept. Bekijk ook de brand video die aan het eind van het jubileum jaar is gemaakt met een overview van de mensen en projecten.

 

delta pi jubileum

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.