Scania
Gryphus Launch Event
  • Een van de meest uitdagende opdrachten in 2018 kregen we van Scania Nederland. In drie weken tijd mochten we een event neerzetten waar de trotse samenwerking tussen Scania en het Ministerie van Defensie vanaf spat. Want daar draait het om, de officiële en publicitaire overhandiging van de eerste gloednieuwe defensievoertuigen: Scania Gryphus. En dat is een vette klus!
  • Onder toeziend oog van Minister van Defensie Ank Bijleveld en haar Zweedse evenknie Peter Hultqvist worden de sleutels met groot ceremonieel overhandigd aan de gebruikers van de Scania’s: de Nederlandse strijdkrachten. Een samenwerking met grote impact op beide organisaties. En dat mag gevierd worden.
  • Wat dit huzarenstukje eventmanagement nóg indrukwekkender maakt is de unieke locatie van het event: de Scania fabriek in Zwolle. Waar in het diepst van de nacht een operationele productiehal werd omgetoverd tot showlocatie. En luttele uren na het event rolde de Scania’s weer van de band. Een uniek event, waar wij echt trots op zijn!