Gom close
Gom Business Bootcamp Day
Film & Animatie
Campagnes
Events

Met het strategische verbeterplan Gom. Sterker, beter werkt Gom aan de ambitie om de meest gewaardeerde schoonmaakdienstverlener van Nederland te worden. Sinds meerdere jaren mogen wij samen met Gom deze doelstellingen activeren op management- en medewerkersniveau. Dit doen we o.a. door online (kick off) meetings, animaties en als hoogtepunt afgelopen dinsdag de Gom Sterker, beter Business Bootcamp Day!

Na een uitdagende corona-periode waarin met name de arbeidskrapte een groot aandachtspunt is, is het van groot belang om de medewerkers weer te motiveren en de erkenning te geven die ze verdienen. Door meer met elkaar in contact te komen en aandacht te geven aan samenwerking moet de onderlinge verbinding weer gestimuleerd worden. Ook en júist op regionaal niveau (ipv alleen binnen de eigen BU). De rayonleiders mogen ook meer een gezicht krijgen. Waardevol werkgeverschap en werkgeluk zijn bij Gom de grootste prioriteit. Jij doet er toe en samen staan we sterker! 

In de ‘home base’ van de TeamNL baanwielrenners Omnisport Apeldoorn werd de Gom Business Bootcamp Day een actieve dag met fun en inhoud waar samenwerking, vitaliteit (mentaal en sportief) en werkgeluk centraal stonden en dus veel afwisseling was van korte inhoudelijke sessies en vitale fun/chill onderdelen.

Elkaar weer live ontmoeten was duidelijk gemist, want wat een energie tussen alle 360 medewerkers onderling!

gom business bootcamp day
gom business bootcamp day
gom business bootcamp day
gom business bootcamp day
gom business bootcamp day
gom business bootcamp day
gom business bootcamp day
gom business bootcamp day

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.