Opel
Future Classics
  • Al 120 jaar bepaalt Opel het straatbeeld. Vanuit toonaangevend design en herkenbare elementen vloeide een groot aantal iconische klassiekers voort die een stempel drukten op de toekomst. Met dit gegeven bedachten we de thematiek voor de introductie van de gloednieuwe Corsa-e en Grandland X Hybrid 4; de klassiekers van de toekomst. Welkom bij Future Classics.
  • Op het vijfdaagse event brengen we verleden, heden en toekomst van het merk bijeen en nemen we influencers, pers, zakelijke relaties en het gehele verkopersnetwerk mee ‘van toen naar morgen’. En daarin beginnen we bij het allereerste Opel-wapenfeit de ‘Patent Motor Car System Lützmann’ uit 1899. Hoe gaaf is dat?!
  • Naast de vele iconische klassiekers die we voor het event naar Nederland haalden, werd de show vooral gestolen door de langverwachte Opel Corsa-e en Grandland X Hybrid 4. Die beide onder grote belangstelling hun nationale première beleefden tijdens Future Classics. Dus zetten we deze klassiekers van de toekomst vol in de spotlights.
  • Absolute kers op de taart in het chronologische programma was de reveal van de Opel GT X Experimental. Deze futuristische concept car is de personificatie van de toekomstvisie. Niet eerder was deze unieke Opel in Nederland te zien. En wij vonden het dan ook heel bijzonder dat deze auto onderdeel kon zijn van ons programma. Wij kunnen nu echt niet wachten meer op de toekomst!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier.
Of bel ons op!