Port of Rotterdam
Energy in Transition Summit 2018
  • Voor het tweede opeenvolgende jaar organiseerde Port of Rotterdam de Energy in Transition Summit. Op dit congres brengt het Havenbedrijf de belangrijkste stakeholders bijeen en verbindt hen in een gezamenlijke ambitie naar een energiezuinige toekomst. Aan ons de eer om de Summit te versterken met een allesomvattend concept.
  • We toverden de indrukwekkende Onderzeebootloods om tot een eigentijds congrescentrum met een grote plenaire ruimte en verschillende industrieel aangeklede break-outs. Waarmee de locatie voelbaar als verlengstuk van het programma fungeerde.
  • Presentatrice Sofie van den Enk leidt het plenaire programma, waarin inhoudelijke discussies worden afgewisseld met inspirerende keynotes en interviews. In deze aftrap worden belangrijkste ontwikkelingen en harde feiten gedeeld, waarop gedurende het programma dieper wordt ingegaan.
  • Op basis van de concrete doelen en actuele onderwerpen gaan de gasten vervolgens in interactieve sessies aan de slag met diverse werkvormen. Experts uit verschillende industrieën leidden deze break-out sessies waarin kennisoverdracht en discussie centraal staan.
  • Dat de Energy in Transition Summit een congres van significante waarde is, blijkt uit de interesse van de landelijke pers. Die in groten getale afkwam op de preview presentatie van Port of Rotterdam CEO Allard Castelein. Een leuke bonus op een geslaagd congres waar we erg trots op zijn!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier.
Of bel ons op!