Visit Brabant close
Brabant Drive Thru campagne & event
Design
Film & Animatie
Campagnes
Events

Brabant Drive Thru campagne & event

Na een bewogen jaar zal de reis- en recreatiebranche in Brabant zich in 2021 weer langzaam kunnen richten op het ontvangen van bezoekers. Met het oog op vermindering van (verre) reisbewegingen, voorzichtigheid met (grote) groepsreizen en het vermijden van risico’s en quarantaine verplichtingen, is de short-stay markt met dichtbij bestemmingen extra interessant voor reizigers.

Dit biedt kansen voor de provincie, maar de concurrentie met andere regio’s is daarbij groot. Daarom is er de directe noodzaak voor een creatieve, (Covid-19 ‘proof’) campagne om Brabant opnieuw onder de aandacht te brengen van vooral de Belgische en Duitse reisbranche en te laten zien dat Brabant de ultieme short stay bestemming is, veilig en dichtbij.

Met de Brabant Drive Thru campagne en event voor Visit Brabant wordt op een ludieke, veilige en belevingsvolle wijze invulling gegeven aan deze wensen.

visit Brabant

 

De Brabant Drive Thru dient de diversiteit van het Brabantse aanbod te laten zien; kunst / cultuur / family / design /architectuur. Het concept en de invulling van de Brabant Drive Thur ligt in het verlengde van de ‘hier moet je zijn in Brabant’ campagne. Bovendien moeten de. Routes van de Drive Thru gebaseerd zijn op de drie event thema’s binnen Brabant die aansluiten bij het aanbod van specifieke touroperators: Family Fun, Culture & Heritage en New Dutch.

Daarnaast moeten gastvrijheid (gezelligheid), gastronomie en natuur als verbindende elementen altijd herkenbaar zijn in iedere route.

De basis is een tweedaags programma dat begin september 2021 heeft plaatsgevonden.

 

visit brabant drive thru

 

De opdracht bestond uit 3 fases met de volgende doelstellingen:

1. Het vooraf werven van deelnemers in Duitsland en België met een prikkelende teasercampagne die zowel interesse opwerkt, het diverse aanbod van Brabant toont én vertelt wat de Brabant Drive Thru inhoudt.

2. Het ontwikkelen van een overkoepelend concept en programma voor de ‘onderweg’ beleving tijdens de tweedaagse rally. De verbindingsroutes tussen de programma’s van de travel trade partners zijn een essentieel onderdeel van de totale beleving van de Brabant Drive Thru.

3. Het ontwikkelen van een manier om Travel Trade relaties achteraf te laten zien wat Brabant te bieden heeft en hoe leuk de Drive Thru was. Zowel voor relaties die er niet bij konden zijn als ook om deelnemers te laten zien wat er nog meer in Brabant te doen is.

visit brabant drive thru
visit brabant drive thru
visit brabant drive thru
visit brabant drive thru
visit brabant drive thru
visit brabant drive thru

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.