Opel close
Beursactivatie
Events
Campagnes
grafischdesign

Beursactivatie Opel: activeer je doelgroep!

Haal jij het beste uit de bus?

Tijdens de jaarlijkse VSK beurs komt de installatiesector bij elkaar voor de nieuwste trends en ontwikkelingen. Een brede, maar belangrijke doelgroep die Opel graag in grote getale naar de stand wil krijgen om te overtuigen van Opel bedrijfswagens.

Dus wordt een activatie opgetuigd die zowel directie en management, als user-chooser en zelfstandigen aanspreekt. Uiteraard volledig ondersteund door het opvallende standdesign.

De ontwikkelde activatie is gestoeld op een eenvoudig, maar zeer aansprekend concept: Haal jij het beste uit de bus? Want bedrijfswagens zijn er in alle vormen en maten, maar alleen Opel haalt het beste uit de bus. Dit werd letterlijk vertaald door van de aanwezige Vivaro een kingsize ‘grabbelton’ te maken met diverse kleine en grote prijzen.

Pronkstuk op de stand is onmiskenbaar de nieuwe Opel Vivaro. Het standdesign en communicatieconcept onderstrepen dit. Alles leidt naar de nieuwe Vivaro en versterkt de beleving van de activatie. Haal jij het beste uit de bus?

Beursactivatie Opel: activeer je doelgroep en bereik meer klanten. Met een continue volle stand en duizenden nieuwe leads werd het een enorm succes voor Opel!

beursactivatie en ontwerp voor Opel op VSK-beurs
beursactivatie en ontwerp voor Opel op de VSK-beurs

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.