Opel
Beat the Best Live
  • Al drie jaar geven wij voor Opel Nederland invulling aan Beat the Best: het sales- én aftersalestrainingsprogramma voor het gehele dealernetwerk. En voor tweede achtereenvolgende jaar brengen we alle deelnemers bijeen de belangrijkste trainingssessies tijdens Beat the Best Live.
  • Op Beat the Best Live University gaan de deelnemers dit jaar terug de schoolbanken in. Letterlijk. Want in verschillende colleges komen de belangrijkste trends en ontwikkelingen aan bod. En laat het maar aan ons over om daar een gave university-vibe bij neer te zetten. Back to school!
  • Hoe gaaf is het om Central Studio’s om te bouwen tot universiteit en in drie dagen 300 ‘studenten’ te zien slagen? Juist, echt vet. En als je dan toch alles tot in de puntjes geregeld hebt, mogen de cheerleaders natuurlijk niet ontbreken?
  • Ook onze designers konden zich lekker uitleven op het university-thema. Gave jacks, afstudeerhoedjes, badges en zelfs een Amerikaanse schoolbus behoren tot de vele items die zij branden voor de ultieme university-vibe. Sweet!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier.
Of bel ons op!