Opel
Beat the Best 2018
  • Sinds drie jaar geven wij invulling aan Beat the Best: hét interne traingingsprogramma van Opel in Nederland. Personenauto-, Bedrijfswagens- en Aftersalesmedewerkers werken gezamenlijk aan de verbetering van de kwaliteit en het service niveau op hun vestiging. Beat the Best meet én beloont de best presterenden: Be the Best. Beat the Best.
  • Maandelijks worden vestigingen beoordeelt op hun prestaties in verschillende KPI’s, vier doelstellingen per discipline. Voor het behalen van de doelstelling is het gehele team verantwoordelijk. Van directie tot stagiaire. Met stickers op het scorebord is per discipline te zien of een doelstelling is gehaald. Of niet.
  • Allemaal leuk en aardig die cijfertjes, maar zo gaat een programma niet leven. Dat klopt! Daarom zorgen wij het gehele jaar door voor communicatie en activaties waardoor Beat the Best ‘on top of mind’ blijft. Met maandprijzen, email updates, kennistests, animatievideo’s, periodekampioenen, halfjaarwinnaars en wild card challenges wordt het gehele netwerk geëngageerd. Game on!
  • Aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt. De vestiging met de meeste behaalde doelstelling wordt gekroond tot ‘Dealership of the Year’. Op individueel niveau gebeurt hetzelfde voor de verkopers. Zet jij de meeste auto’s weg, maar scoor je ook het beste op je trainingen en mystery shopping? Dan wordt jij ‘Salesman of the Year 2018’.
  • Zo, een allesomvattend jaarprogramma toegelicht in 4 x 50 woorden. Het is een dappere poging. Maar natuurlijk komt er veel meer kijken bij een campagne van dit kaliber. Dus als je echt geïnteresseerd bent, kunnen we er beter eens over praten onder het genot van een lekker bakkie. Any time!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier.
Of bel ons op!