Smeva close
100-jarig jubileum
Film & Animatie
Events

100-jarig jubileum voor Smeva

Aanleiding/vraag:

Voor uiteenlopende sectoren is Smeva de benchmark in koel- en vriestechniek. Smeva biedt eerlijke kwaliteit en onderscheidt zich door haar menselijke manier van werken. Smeva is een familiebedrijf dat staat voor tevreden klanten, gebruiksvriendelijke producten, kwaliteit en ‘no-nonsense’ manier van werken. Maar vooral een bedrijf dat synoniem staat voor vers.

In 2020 bestond Smeva 100 jaar. Een mijlpaal dat tijdens een meerdaags event in mei 2020 gevierd zou worden met klanten, leveranciers, (oud-) medewerkers en met de lokale gemeenschap (Valkenswaard e.o.).

Idee en uitwerking:

100 jaar Smeva is meer dan een momentopname. Het is de aanleiding voor een campagne die gedurende het gehele jubileumjaar geladen kan worden. De verschillende campagne-onderdelen werden op logische wijze met elkaar verbonden door een overkoepelend format dat de verschillende events verbindt, waarin de verschillende doelgroepen zichzelf herkennen en dat ruimte biedt om de verschillende momenten steeds weer anders te ‘laden’: Festival of Freshness / a Century of Smeva.

smeva 100 jaar

The Festival of Freshness gaat over vers; de kernkwaliteit van Smeva. Maar vers is meer dan een conditie en een houdbaarheidsdatum. Vers gaat over het hier en nu. Over alles wat nu bereid, gemaakt en gecreëerd wordt. Het is een perspectief; actueel, puur, authentiek en relevant. The Festival of Freshness is eerlijk, informeel en sfeerrijk format, dat voor de gevarieerde doelgroepen keer op keer geladen wordt met verfrissende perspectieven en nieuwe inzichten.

Door de corona pandemie werd het oorspronkelijke plan omgezet in een online talkshow voor alle doelgroepen vanuit de Smeva showroom in Valkenswaard. Een hoogtepunt was de uiteindelijke viering in oktober 2021, waar tijdens het feest voor het personeel het bedrijf bekroond werd met de uitreiking van het predikaat ‘Koninklijk’ door de Commissaris van de Koning mevrouw Adema. Het 100-jarig jubileum van Smeva werd een feest om nooit te vergeten!

 

smeva 100 jaar
smeva 100 jaar
smeva 100 jaar

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.