branding design zuiderlink

Wij zijn Louder,

hét bureau voor de mooiste marketingcampagnes, merkactivaties en events. Met een team creatieve specialisten creëren we impact met kwaliteit. Wij maken werk waar je stil van wordt. Wij zetten onze tanden in grote projecten voor sterke merken. En bijten ons net zo lang vast tot ieder detail klopt. Altijd geraffineerd, maar met een rauw randje. Dat is Louder. Zo maken wij het verschil.

En daarin zoeken wij versterking van een grafisch ontwerper/creatief DTP-er.

Want grafisch ontwerp is een essentieel onderdeel van al onze projecten. Dus daarin dagen we elkaar uit. Werken bij ons betekent dan ook verantwoordelijkheid krijgen én nemen. Wij zijn een hands-on bureau en houden van doorpakken. Dus wat mag jij verwachten aan werkzaamheden?

  • Creatieve (campagne) identiteiten ontwikkelen en uitwerken naar een grote diversiteit aan materialen.
  • Omvangrijke rapportages vangen in overzichtelijke infographics.
  • Grote invloed uitoefenen op onze eigen marketing. Show us what you got!

Als grafisch ontwerper werk je intensief samen met onze designers en copywriters, samen vormen zij het team dat ervoor zorgt projecten er van pitch tot productie er retestrak uitzien.

Naast grafisch ontwerp, heeft Louder ook een specialisme in motion graphic design, voor de gaafste animaties en video’s. En staat het team projectmanagers klaar om iedere campagne en activatie tot in de puntjes uit te voeren. Je bent dus echt betrokken van begin tot het einde!

Functie eisen

Binnen huisstijlvoorschriften van grote merken vind jij ruimte voor grensverleggende campagnestijlen. En dit werk jij moeiteloos uit voor ieder denkbaar communicatiemiddel, van sticker op de appel bij de lunch tot spandoek van 20 meter breed. Gewoon moddervette campagnes maken dus.

Als grafisch ontwerper ken je het Adobe CC pakket op je duimpje, en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling in branding en identity design. (Wanneer jij ook handig bent met Première en AfterEffects is dat een grote plus!).

Jij:
– minimaal twee jaar ervaring aan de bureauzijde
– Een sterk portfolio
– Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator uitgespeeld
– Ervaring met Adobe After Effects en Première is een grote plus!
– Snapt dat goed genoeg niet goed is
– 24 uur beschikbaar

Are you the one?
Mail dan nu je CV inclusief foto én portfolio naar iris@wearelouder.com

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.