motion graphic designer

Motion Graphic Designer gezocht!

Content is king. Onze videocontent kingsize. En dat weten onze klanten te waarderen. We zijn dan ook lekker bezig en Louder groeit. Ook nu. Daarom zijn we op zoek naar een Motion Graphic Designer die ons team komt versterken. Een creatieve doener, die snapt hoe je videocontent van het scherm laat spatten.

Wie zijn wij? 

Wij zijn Louder, een creatief bureau voor marketing, communicatie en events. Al 20 jaar maken wij met een team van creatieve specialisten, werk waar je stil van wordt. Met design, film, content en productie creëren we impact met kwaliteit voor sterke merken die goede ideeën nodig hebben. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Stellantis (Opel, Peugeot, DS & Citroën), Mediq, Volvo, GOM, Ford en Havenbedrijf Rotterdam.

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige Motion Graphic Designer met oog voor design en gevoel voor muziek. Je bent niet alleen diegene die alles ‘laat bewegen’, je bent onderdeel van het design proces en claimt aandacht voor de rol van motion. Dat kan een volledig geanimeerde video of animatie zijn, korte bumperclips of bewegende social posts. In zowel 2D als 3D.

 

Wat verwachten we van jou?
Werken bij ons betekent verantwoordelijkheid krijgen én nemen. Als onderdeel van ons team snap je dat ‘goed genoeg’, gewoon niet goed genoeg is. Maar zo zit jij zelf ook niet in elkaar. Je bent leergierig, allround en hands-on. En ondanks dat je zelfstandig en pro-actief te werk gaat, ben je geen eenling. Je krijgt energie van het team. En wij van jou.

 

Minimale vereisten:

De dagelijkse afwisseling en dynamiek van meerdere opdrachten, deadlines en een diversiteit aan videocontent geven jou energie!

 Are you the one?
Herken jij jezelf direct in bovenstaande? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? En wil jij werken bij een bureau dat naast hele mooie dingen, vooral ook heel veel lol maakt? Mail dan nu je CV (met foto), portfolio en salariswens naar ivo@wearelouder.com. Wie weet, ben jij die ene!

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.