Vacature: ervaren project manager (32-40 uur)

Team

 

Louder levert. In creatie én productie. Wij zijn hét bureau voor de mooiste marketingcampagnes, merkactivaties en events. Met een team creatieve specialisten creëren wij impact met kwaliteit. En binnen dat hebben we nu een vacature voor een ervaren projectmanager.

Jij bent verantwoordelijk voor het managen van onze activaties, campagnes en events, van A tot Z. Je weet hoe hectisch het werk kan zijn, maar dat is precies waar je van houdt. Want vanuit je circa vijf jaar ervaring bij een event- (of soortgelijk) bureau ben je gewend te werken voor A-merken met strakke deadlines.

Je kunt een creatief concept vertalen naar een gedegen projectplanning en je hanteert altijd een strakke budgetbewaking. Je weet mensen aan je te binden en doet niets liever dan klanten ontzorgen.

Herken jij jezelf hierin? Dan lijkt deze vacature je op het lijf geschreven. Wij bieden namelijk een super uitdagende baan als ervaren projectmanager (32-40 uur), waarin je aan de slag gaat voor de mooiste merken. Je bent onderdeel van een ambitieus team met leuke collega’s.

Ons team bestaat uit slimme strategen, maffe conceptdenkers, creatieve designers en eigenwijze projectmanagers. Samen bijten wij ons vast in grote projecten, maar zetten ook iedere donderdag onze tanden in een welverdiende bitterbal. Wij zijn tenslotte ook maar gewoon mensen 😉

Ben jij dynamisch genoeg om je soepel door de georganiseerde chaos van ons team te bewegen? Mail dan nu je CV (inclusief foto) en salariswens naar Iris Havekes via iris@wearelouder.com

vacature senior project manager

Oh ja trouwens, het is een vaste aanstelling, dus een freelance samenwerking is niet wat we zoeken. En van acquisitie naar aanleiding van een vacature houden we ook niet echt. Maar dat je zal je begrijpen 😀

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.