Content & Campagne Manager

Content & Campagne Manager gezocht!

Louder gaat lekker! Zo lekker dat we nog wel wat hulp kunnen gebruiken! Onze campagnes en producties gaan digitaal en soms zelfs viraal. Daarom zijn we op zoek naar een Content & Campagne Manager die weet hoe je aansprekende online- en digital content maakt én managed.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Louder, een creatief bureau voor marketing, communicatie en events. Al bijna 20 jaar maken wij met een team van creatieve specialisten, werk waar je stil van wordt. Met design, film, content en productie creëren we impact met kwaliteit voor sterke merken die goede ideeën nodig hebben. Enkele van onze opdrachtgevers zijn PSA (Opel, Peugeot, DS & Citroën), Mediq, Volvo, GOM, Ford en Havenbedrijf Rotterdam. 

Wij zijn op zoek naar een Content & Campagne Manager die zorgt voor de productie en implementatie van diverse (social) campagnes, (re)branding-trajecten en merkactivaties. Een aanpakker die de weg kent in de online marketing kanalen en de digitale versnelling in gang zet voor Louder.

 

Wat verwachten we van jou? 

Als Content & Campagne Manager ben je strategisch én uitvoerend bezig met uiteenlopende producties, voor verschillende klanten. Je bent betrokken bij de creatie en implementatie van de content via de juiste kanalen (digital first). Je hebt een scherpe pen en weet boodschappen, ideeën en adviezen makkelijk op papier te zetten. Je bent commercieel ingesteld en weet opdrachtgevers vakkundig te overtuigen van je plan.

Minimale vereisten:

  • Afgeronde, relevante HBO opleiding
  • Ruime kennis van online marketing kanalen 
  • Bewezen ervaring in social- en content strategieën
  • 2 tot 5 jaar bureau ervaring (in vast dienstverband)
  • Gestructureerd, georganiseerd en daadkrachtig
  • Sterke communicatieve vaardigheden (in woord en schrift)
  • Commercieel en klantgericht
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar (per direct)
  • Standplaats Den Bosch

Werken bij ons betekent verantwoordelijkheid krijgen én nemen. Als onderdeel van ons team snap je dat ‘goed genoeg’, gewoon niet goed genoeg is. Maar zo zit jij zelf ook niet in elkaar. Je bent ervaren, allround en hands-on. En ondanks dat je zelfstandig en pro-actief te werk gaat, ben je geen eenling.

De dagelijkse afwisseling en dynamiek van meerdere opdrachten, deadlines en een diversiteit aan producties geven jou energie! En wij krijgen energie van jou.

 

Are you the one?

Herken jij jezelf direct in bovenstaande? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? En wil jij werken bij een bureau dat naast hele mooie dingen, vooral ook heel veel lol maakt? Mail dan nu je CV (incl. foto) naar ivo@wearelouder.com. Wie weet, ben jij die ene!

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.