internship: motion designer

Team

Ons team zoekt versterking van dat ene creatieve toptalent die het Adobe CC-pakket heeft uitgespeeld, Cinema 4D aardig in de vingers heeft en klaar is voor een hands-on stage als motion designer.

Jij vindt in strikte huisstijlvoorschriften ruimte voor creatieve animatie- en videoproductie en drukt zo jouw stempel op campagnes voor de grootste merken. Want dat vind je vet.
Are you the one?

We are Louder.
Hét bureau voor de mooiste marketingcampagnes, merkactivaties en events. Met een team creatieve specialisten creëren we impact met kwaliteit. Altijd geraffineerd, maar met een rauw randje.

This is us.
Werken bij ons is niet aan iedereen besteed. Want wij zijn geen doorsnee bureau: we punch above our weight. Met een multidisciplinair team zetten wij onze tanden in grote projecten voor sterke merken. En we bijten ons net zo lang vast tot ieder detail klopt. Zo maken wij het verschil.

Wij creëren impact met kwaliteit en durven elkaar daarin uit te dagen. Een stage bij ons betekent dan ook verantwoordelijkheid krijgen én nemen. Geen lullige foto-slideshows, maar ijzersterke merkclips maken – van idee in preproductie tot details postproductie – en werkervaring opdoen voor de grootste merken. Geen kinderspel.

Je werkt samen met onze ervaren motion designer en leert de fijne kneepjes van het vak. Wij investeren in jouw ontwikkeling en jij in de kwaliteit van onze producties. Samen maken we moddervette clips.

Wij maken werk waar je stil van wordt. Met een team dat weet wat werken is, maar ook zeker wat belangrijk is. Wij vieren successen en kennen een dondermiddagborrel waar je op vrijdag spijt van hebt. Iedere week weer.

This is you.
Als motion designer adem jij (net als wij) video en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Adobe CC heb je uitgespeeld en je bent – aan het eind van je studie – toe aan een (eerste) professionele uitdaging.

Binnen huisstijlvoorschriften van grote merken vind jij ruimte voor creatieve videostijlen. En dit werk jij feilloos uit tot een retestrakke clip. Met een arendsoog voor details natuurlijk.

Werken voor grote merken vraagt om flexibiliteit. Een avondje doortrekken met sushi of pizza op kantoor hoort erbij als die strakke deadline gehaald moet worden, maar dat weet jij.
So, bring it on!

Are you the one?
Mail dan nu je CV inclusief foto én portfolio naar dennis@wearelouder.com

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.