internship: graphic design

Team

Wij zoeken het creatieve toptalent dat het Adobe CC-pakket heeft uitgespeeld en klaar is voor een hands-on stage als graphic designer.Vind in strikte huisstijlvoorschriften ruimte voor creatieve branding en druk je zo jouw stempel op campagnes voor de grootste merken. Are you the one?

We are Louder.
Hét bureau voor de mooiste marketingcampagnes, merkactivaties en events. Met een team creatieve specialisten creëren we impact met kwaliteit. Altijd geraffineerd, maar met een rauw randje.

This is us.
Werken bij ons is niet aan iedereen besteed. Want wij zijn geen doorsnee bureau: we punch above our weight. Met een multidisciplinair team zetten wij onze tanden in grote projecten voor sterke merken. En we bijten ons net zo lang vast tot ieder detail klopt. Zo maken wij het verschil.

Wij creëren impact met kwaliteit en durven elkaar daarin uit te dagen. Een stage bij ons betekent dan ook verantwoordelijkheid krijgen én nemen. Geen lullig DTP-werk, maar campagnes ontwerpen en werkervaring opdoen voor de grootste merken. Geen kinderspel.

Wij maken werk waar je stil van wordt. Met een team dat weet wat werken is, maar ook zeker wat belangrijk is. Wij vieren successen en kennen een dondermiddagborrel waar je op vrijdag spijt hebt. Iedere week weer.

This is you.
Als grafisch ontwerper adem jij (net als wij) design en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling. Adobe CC heb je uitgespeeld en je bent – aan het eind van je studie – toe aan een (eerste) professionele uitdaging.

Binnen huisstijlvoorschriften van grote merken vind jij ruimte voor creatieve campagnestijlen. En dit werk jij moeiteloos uit voor ieder denkbaar communicatiemiddel. Met een arendsoog voor details natuurlijk.

Werken voor grote merken vraagt om flexibiliteit. Een avondje doortrekken met sushi of pizza op kantoor hoort erbij als die ene strakke deadline gehaald moet worden. Bring it on!

Are you the one?
Mail dan nu je CV inclusief foto én portfolio naar thomas@wearelouder.com

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.