louder event banner

Online events: impact in een virtuele omgeving. Voor intensief contact met jouw doelgroep is er geen betere marketingvorm dan een event. Live, hybride- en virtual events zijn de manier om jouw boodschap over te brengen en je merk in de spotlights te zetten. Letterlijk.

In negentien jaar tijd hebben we de eventbranche zien veranderen. Digitalisering en online drukten een stempel, maar de vorm staat nog altijd als een huis: jouw merk het podium bieden voor een onderscheidende experience. Live, hybride of volledig online.

Impact maken door het event onderdeel te maken van de merkstrategie. Inhoudelijk gedreven en zorgvuldig verweven met lopende marketing- en communicatieplannen. Geen losse flodder, maar als onderdeel van de marketingmix. Er gaat namelijk niets boven een live of online experience met impact.

Dus zorgen wij ervoor dat alles klopt. Louder voorziet in content, design, film en eventproductie. Of dat nu voor mensen in een zaal is, of voor een online publiek. Dat is waar wij goed in zijn.

Online events: impact in een virtuele omgeving.

TIPS VOOR EEN ONLINE EVENT MET IMPACT

Hoe bied je inhoudelijk een gaaf programma, maar in – misschien wel – éénderde van de tijd? Deze zaken mogen absoluut niet ontbreken tijdens je online event met impact in een virtuele omgeving:

Tell your brand story.

De waarde van een event zit in de content. Als het verhaal juist is, het design verrast en de film raakt, werkt ieder podium. Live, hybride of virtueel. Content is key. Concept is leidend. Je wilt veel meer vertellen in veel minder tijd. Om jouw online event helemaal inhoudelijk vorm te geven en neer te zetten, is het handig om de fijne kneepjes van online marketing beheersen. Dat hebben wij in huis. Door níet alleen maar aan de technische kant van een online event te denken, maar het communicatiestuk mee te nemen in jouw opzet. Blaas iedereen aan de andere kant van dat scherm omver.

 

Feel the rhythm.

Als communicatiebureau weten wij het als geen ander: zorg voor een sterke opbouw van je event. Met een kop én een staart. Vaak zorgen wij voor de (event)communicatie van A tot Z. Wij weten dat het ritme van jouw merkverhaal – voor, tijdens én na een event – van groot belang is. Duur en opbouw van het programma van jouw online event zijn van een nog groter belang. Mix content, energie en interactie. Houd de aandacht groot door een korter programma en een enthousiaste presentator en dagvoorzitter.

 

Techniek. Waar je bang van wordt.

12,5 km kabel, 450 schuifknoppen op 3 mengpanelen en een stabielere internetverbinding dan die op je thuiswerkplek. Een dynamische en professionele studio-omgeving waardoor de gasten het gevoel hebben onderdeel te zijn van een bijzondere live tv-uitzending.  Dát – en nog veel meer – is er nodig aan techniek voor een online event. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Snappen we. Met onze kennis en ervaring op het gebied van online events en een netwerk van de beste (technische) partners hebben we alles in huis voor een online event met impact.

 

Een professionele crew. Geen concessies.

De juiste technische partners, de live streaming techniek en de digitale eventomgeving moeten aansluiten bij de specifieke (interactie) wensen voor het online event. De mogelijkheden en ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn eindeloos. Een professionele crew is essentieel voor het succes.

 

Online event on-point.

De voordelen van online zijn eindeloos: het is makkelijker om een bredere doelgroep uit te nodigen, online events zijn toegankelijker én je kunt jouw brand story – en de content die je voor, tijdens en na een online event creëert – later inzetten om je merk verder online te laden.

Tips voor het organiseren van een online event en weten hoe jij jouw online event naar een hoger niveau tilt? Door met ons te sparren over inhoud, verhaal, visie, techniek en communicatietraject. We hebben een multidisciplinair team in huis dat de lat extra hoog legt. Wil je sparren over de mogelijkheden? Get in touch!

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.