Bevlogen evenementenbureau in Den Bosch

Van productintroductie tot bedrijfsfeest: ieder evenement heeft een aanleiding en dus ook een boodschap. Daarin schuilt een kans.

Een bedrijfsevenement kan een enorme boost geven aan brand activation, mits alles klopt: een sterk concept dat goed georganiseerd en helder gecommuniceerd wordt. Een bedrijfsevenement is dé gelegenheid om bezoekers onder te dompelen in een krachtige merkervaring. Louder maakt die ervaring onvergetelijk door maatwerk in eventmarketing.

Louder: event agency met impact

Wij zijn Louder, een evenementenbureau uit Den Bosch. Louder is geworteld in de regio en werkt voor bedrijven uit Den Bosch én (verre) omgeving.

Als evenementenbureau combineren we creativiteit met kwaliteit. Originaliteit vinden we belangrijk, want een event kan zoveel meer zijn dan een momentopname.

Benieuwd hoe we dat flikken? Check deze greep uit ons werk:

  • Het vinden en binden van talent stond centraal bij The Hacker Games, in opdracht van Capgemini.
  • De introductie van de nieuwe Ford Focus werd groots in beeld gebracht, letterlijk. Het paradepaardje van Ford maakte een onvergetelijke indruk op een 180° projectiescherm van bijna 500 m2.
  • Met groot ceremonieel werden de nieuwe defensievoertuigen Scania Gryphus overgedragen aan het Ministerie van Defensie.
  • De 50e verjaardag van Toyota Nederland werd met een spectaculair, driedaags festival gevierd.
  • Het 25-jarig jubileum van SAP was aanleiding voor een sfeervolle terugblik middels ‘25 moments to remember’.

Op zoek naar een evenementenbureau in Den Bosch?

Louder realiseert verrassende bedrijfsevenementen met een blijvende herinnering. Soms ondersteunend, vaak volledig ontzorgend, van concept en communicatie tot invulling, aankleding en aansturing.

Met onze expertise in eventmarketing activeren we de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap.

Als event agency weten we bovendien precies wat nodig is om een succesvol bedrijfsevenement te creëren. Ieder detail telt en kan het verschil maken tussen gezellig en groots.

Schakel Louder in voor een event met impact. Ons werk versterkt jouw merk.

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.