Livestream van de onthulling close
Nieuwe Opel Mokka launch

Livestream van de onthulling van de nieuwe Opel Mokka

Mokka staat voor Bold & Pure. Voor mensen met een uitgesproken stijl en een afkeer van conventies. Voor mensen zoals jij. De futuristische Opel Mokka belichaamt het nieuwe Opel. Omdat normaal niet meer genoeg is. Dus ben jij klaar voor een nieuwe dimensie in puur design en toonaangevende innovaties?

Are you Mokka enough?

Dat concept bedachten we enkele maanden geleden voor de launch van dit bijzondere model. Met bijpassend design, gave video content en een indrukwekkende 8D-audio experience geven we invulling aan de online launch voor het publiek. Art Rooijakkers presenteert de spectaculaire launch van de gloednieuwe Opel Mokka.

Zorg dat je er klaar voor zit op woensdag 30 september om 19.30 uur mét een goede koptelefoon om het audiovisuele spektakel optimaal te beleven. Enjoy!

Klik hier voor de link naar de livestream van de onthulling van de nieuwe Opel Mokka: www.opel.nl!

opel mokka live stream online event introductie

In negentien jaar tijd hebben we de eventbranche zien veranderen. Digitalisering en online drukten een stempel, maar de vorm staat nog altijd als een huis: jouw merk het podium bieden voor een onderscheidende experience. Live, hybride of volledig online.

Impact maken door het event onderdeel te maken van de merkstrategie. Inhoudelijk gedreven en zorgvuldig verweven met lopende marketing- en communicatieplannen. Geen losse flodder, maar als onderdeel van de marketingmix. Er gaat namelijk niets boven een live of online experience met impact.

Dus zorgen wij ervoor dat alles klopt. Louder voorziet in content, design, film en eventproductie. Of dat nu voor mensen in een zaal is, of voor een online publiek. Dat is waar wij goed in zijn.

 

online events

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.