online inspiratie event close
IDEA Experience Conference 2020

 

Op 10 september 2020 vindt de online editie van de IDEA Experience Conference plaats.

Met The Experience Conference viert IDEA, de branchevereniging voor live communicatiebureaus, elk jaar de kracht van live. Als trots lid en IDEA Certified Lead Agency dragen wij dit event een warm hart toe. Het wordt een creatieve ontdekkingsreis vol inspiratie, ideeën en oplossingen. Een must-visit voor event- en communicatieprofessionals met een open blik op de toekomst.

September is dé maand om nieuwe en frisse plannen te smeden. We kijken dan ook tijdens The Experience Conference 2020 niet achterom, maar richten onze blik vol energie op de toekomst. Met veerkracht en creativiteit als de grote aanjagers van vernieuwing en vooruitgang in de wereld van live communicatie.
Want als je je laat leiden door creativiteit, beland je vaak op unieke plekken. En dat is precies waar IDEA-bureaus voor staan: het creëren van unieke ervaringen die je – in welke vorm dan ook – samen live beleeft. Tijdens The Experience Conference 2020 nemen we een deep dive in de wereld van veerkracht en creativiteit. Dat doen we tijdens een hybride event waar bijzondere sprekers hun kennis en levenslust delen. Waar Nederlandse live-iconen over hun best kept secrets vertellen. En waar de hoogtepunten uit de vorige vier edities van The Experience Conference een comeback maken.

 

Programma IDEA Experience Conference 2020

10 september – 15.00-17.00 uur

Met als insteek ‘veerkracht & creativiteit’ is er wat ons betreft een ijzersterk programma samengesteld. Natuurlijk inspelend op de actualiteit en het ‘nieuwe live’. Relevante content, zowel voor bureaus als opdrachtgevers.

Duncan Wardle, former Head of Innovation Disney (powered by Denk Producties) Als voormalig ‘Head of Innovation & Creativity’ bij Disney ontwikkelde Duncan een toolkit die mensen leert zélf creatief en innovatief te denken. Met zijn ultieme Disney ervaring vertelt hij een leerzaam verhaal over innovatie en creativiteit en deelt Duncan inzichten uit deze toolkit.

Ulrike Tondorf, Head of Live & Experience Branding, Bayer 
ROI en impact; een blijvend actueel onderwerp. Juist nu! Hoe pakt het concern Bayer dit aan? Ulrike deelt interessante inzichten over ‘impact van events en live communicatie’ met de LCI (Live Communication Index) van Bayer.

Arent Jan Hesselink, COO EMEA, Edelman
De jaarlijkse Edelman Trust Barometer geeft inzicht in wereldwijd vertrouwen in o.a. leiders, media en merken. COO EMEA Arent Jan Hesselink was al eerder (2016) te gast bij The Experience Conference en neemt ons deze keer mee in de laatste update. Welke impact heeft COVID-19 op ons vertrouwen en welke kansen en bedreigingen liggen er kijkend naar merken en media in het bijzonder.

Christian Kromme, International Keynote Speaker, Visionair & Best Selling Author (powered by Sprekershuys)
Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Enerzijds door de snelle opkomst van digitale platformen en exponentiële technologieën als mixed reality en kunstmatige intelligentie. Anderzijds door globale disruptieve gebeurtenissen zoals de huidige coronacrisis. Deze veranderingen hebben diepe impact op onze samenleving, organisaties, business-modellen, banen, vaardigheden en uiteraard op ons als mens. Het coronavirus is inmiddels op zijn retour en we kruipen voorzichtig weer uit onze schulp. Tijdens de lockdown zijn we massaal digitaal gegaan en daarbij hebben we veel geleerd en soms zelfs nieuwe formats ontwikkeld. Ook hebben we ontdekt hoe belangrijk de ‘human touch‘ is in de evenementen industrie. Op dit moment komen digitale evenementen qua beleving nog niet in de buurt van real-life events, maar nieuwe opkomende technologieën kunnen daar wel eens snel verandering in gaan brengen. Benieuwd welke technologieën dit zijn en hoe deze een virtueel event menselijker kunnen maken?

Miriam Preissinger,  Creative Director Cheil Germany
Voorheen Art Director bij Leo Burnett en David & Goliath en ondertussen alweer ruim 8 jaar werkzaam bij Cheil Duitsland. Miriam Preissinger geeft een uniek kijkje in de creatieve keuken van de award winning case ‘Samsung Windows Into the Future’. 

 

 

 

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.