online vs. live event close
Online event met impact

Iris Havekes op LinkedIn 19-08-2020

Online event met impact.

Virtual events: Soms betrap ik mezelf er nog op dat ik met mijn ‘live’ hart en achtergrond kijk en dus erger aan kabels, lelijke lampen en camera’s die ‘in de weg staan’ (terwijl je ‘thuis’ een super strak beeld ziet).

Wij zien vooral veel overeenkomsten tussen een live en online event. Voor intensief contact met je doelgroep is er geen betere marketingvorm dan een event. Of dat nu live, hybride of volledig online is.

Voor een virtual event geldt net zo sterk dat het verhaal en concept moeten kloppen. En dat betekent ook dat, net als tijdens de opbouw van dit online event, de voorbereiding en repetities ook hier essentieel zijn voor een succes.

Het is wel duidelijk dat virtual events ‘are here to stay’.
Razendsnel zijn we van live events overgeschakeld naar online events en inmiddels hebben we veel ervaring en expertise in huis én de beste technische partners. Op bepaalde momenten is het heus wel schakelen, zowel voor het team als partners en klanten, maar wat hebben we er veel lol in. Trots ben ik op ons ijzersterke team. #yourock

Iris Havekes – client services director

#virtualevents #onlineevents #hybridevents #events

#werkwaarjestilvanwordt

online event met impact.

 

Voor intensief contact met jouw doelgroep is er geen betere marketingvorm dan een event. Live, hybride- en virtual events zijn de manier om jouw boodschap over te brengen en je merk in de spotlights te zetten. Letterlijk.

In negentien jaar tijd hebben we de eventbranche zien veranderen. Digitalisering en online drukten een stempel, maar de vorm staat nog altijd als een huis: jouw merk het podium bieden voor een onderscheidende experience. Live, hybride of volledig online.

Impact maken door het event onderdeel te maken van de merkstrategie. Inhoudelijk gedreven en zorgvuldig verweven met lopende marketing- en communicatieplannen. Geen losse flodder, maar als onderdeel van de marketingmix. Er gaat namelijk niets boven een live of online experience met impact.

Dus zorgen wij ervoor dat alles klopt. Louder voorziet in content, design, film en eventproductie. Of dat nu voor mensen in een zaal is, of voor een online publiek. Dat is waar wij goed in zijn.

 

laat je horen!

Werk waar je stil van wordt. Dat is wat wij doen. Daarvoor is het natuurlijk wel handig om te weten met welk vraagstuk je zit. Wil je informeren? Overhalen? Enthousiasmeren? Vul het formulier en ervaar zelf dat Louder levert.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.